Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad åt min morbror som gick bort i cancer 21/9 2005. <\'3


inget kommer bli detsamma, jag vet det nu.

hjärtslagen stanna upp,
hoppa över några slag,
ansträngde sig mer,
innan hjärtat gav sig.
andetagen blev lugnare,
innan allt stanna till.
du försvann,
liksom, tynade bort,
framför ögonen på mig.
jag såg bara en tom och
övergiven kropp.
det såg ut som du sov,
fortfarande närvarande på
något vis.
jag kom och tänka på stugan,
de gånger du sagt;
\"ska vi gå och bader\"
det var du det,
trivdes som en fisk i havet,
man såg att du njöt
när vi tävlade först till flotten.
du lät mig vinna,
för att vara snäll.
jag kom och tänka på alla de gånger
vi drivit med mamma,
\"aloevera - mirakel produkten\"
sista gången jag såg dig,
borås sjukhus (pang)
det kom in en kort gubbe,
vet inte vad han var inlagd för..
han försökte sno dina tofflor,
när du sa till han att det vara dina,
bad han om ursäkt,
två minuter senare,
kommer han in igen.
och sätter på sig tofflorna
sen när han skulle springa ut med dom,
springer han av misstag in
i ett handfat, *bam*
han ber om ursäkt,
och en sjuksköterska
hämtar honom.
jag & du började skratta,
jag såg på dig,
din smilegrop som kommer när
du skrattar fanns i vänstra kinden.
jag kolla där de opererat dig,
såg ut som dom skärt ett snitt och sen häftat ihop
det med häftpistol.
läskigt.
jag tänkte att allt skulle bli detsamma så fort
du kom hem,


inte visste jag då, när jag var 11 år,
att det var sista gången jag såg dig.




Övriga genrer av Chanel
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-01 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chanel