Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet må de leva

en frusen strand nånstans i Tibet,
en solvarm palm vid Stockholms rådhus
En ren spatserar över fifth avenue
medan tsetseflugan stör en finländsk sömn
är det så enkelt?




Fri vers av autogirl
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-01 22:02



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Wow! vilken resa! hm! ja tänk om det var det! så enkelt! .. applåd
2007-11-02
  > Nästa text
< Föregående

autogirl