Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överraskad



Blomkrukan i golvet
Ett lager jord att sopa upp
Katten
Höstlövet föll

Fönsterblecket
Kunde ha varit en fågel
En flygande skugga
i mörkret




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-11-01 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP