Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen som länge funnits i mig.


Jag

Någonstan inom mig finns du.

Du syns inte, men du känns och hörs.

Som vinden.

Du virar din svarta sjal runt min själ och planterar
sorg i mitt hjärta.
Du manipulerar hjärnan med små små tankar.

Ett stick och allt är över, säger du tyst i mitt öra,
så tyst så att bara jag kan höra.

Hur du kväver mig till döds.




Fri vers av A.Dorsay
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.Dorsay