Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om vanmakt







Oöppet brev till en vän

Som allra käraste o påtänkta vännen!

Funderar som bäst,
nu i dagarna på att starta ett nytt parti
med namnet
Vanmakt,

det är inte så att du känner dig kallad
till posten som partiordförande?

om svar anhålles

(oläslig namnteckning)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-02 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP