Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om det förjävliga Hedänskolan i Storvik i sanvikenskommun som jag råkar gå på....


Allt om hedäng

Hedäng är så förjävligt,
dampigt å alldeles för besvärligt,
vandrande lik till musiklärare,
kan detta va härligare?

Alla lärare är helt dampiga,
töntiga och fjantiga,
finns det ingen som är helt normal,
\"schyssta lökar\" som Liljan sade,var det bara för att hon sådana har som mage?

Harry som våran fysiklärare är,
han som molekylkär är,
och tajta jeans bär,
snusar gör han också,
berättar om sina äventyr om en anka,
lust man får honom i huvet banka.

lättare sagt,alla vänner bildar pakt,lyssna och hör vad emelie varit med om,åt helvette med sånna som gjort henne illa,dom är inte värda en gorilla!


kom inte till Hedäng(den är heldäng)




Fri vers av Kristian
Läst 475 gånger
Publicerad 2005-05-03 19:45



Bookmark and Share


    _19900228
Efter att ha läst din första dikt kan jag bara säga detta: Du har verkligen talang för humoristiska dikter! fortsätt så!

/// Konstancia.
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Kristian
Kristian