Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min pojkvän...


Home

Every time I close my eyes
I see your smiling face
And I wish that you were here
Instead of there,
far away from me

I want you to come home.
\'cause home is here with
Me




Fri vers av SnowSkin
Läst 447 gånger
Publicerad 2005-05-03 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SnowSkin
SnowSkin