Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ena stunden mamma och ena stunden älskade......


känslor

Att leva i olika roller i olika tider
och olika tillfällen...är som att leka
med sina känslor...

Känslor som man pinar...
Känslor som man spelar med...
Man vet aldrig hur vardagen kommer
att bli...

Är man lika älskad idag som igår?
Varför kan inte känslorna få vara
säkra?
Varför måste de alltid vara rädda
för att bli glömda och bortkastade?

Låt de få njuta av det som är just nu!
Just nu och \" kanske\" för alltid...
Och det är just det, \"kanske\"...De får aldrig
känna säkerheten för att finna tryggheten!

Låt känslorna få stanna upp och vila...
Att de får mötas och gör det de är bäst på..
Att ÄLSKA.




Övriga genrer av billan
Läst 243 gånger
Publicerad 2007-11-04 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billan
billan