Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig inte

Tala inte till mig,
för jag tänker inte svara.

Rör mig inte,
för jag känner bara obehag.

Tänk inte på mig,
för du har inte en plats i mitt hjärta.

Älska mig inte,
för då blir du bara sårad.

- Allt jag har försökt intala mig själv äter upp mig inifrån.




Fri vers av Jullan
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-11-04 11:33



Bookmark and Share


    joje
Man känner mycke dramatik i texten
också är den fantastisk.
2008-01-21

  Michaela Dutius
Man känner verkligen avståndstagandet i orden.
Vågar nästan inte kommentera:)
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Jullan
Jullan