Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olycklig



Dina förhoppningar
bygga förhållandet
raserades

En dröm
blev kvar
lika verklig
trots övergivna
ideal
med samma önskan




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-11-04 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP