Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens sista ord.

Sorgen kan inte beskrivas eller ha något ord,
ibland behövs den bara visas med en tår.




Fri vers av SylviaPlath
Läst 572 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 20:42



Bookmark and Share


    personan
det ligger mycket i dom orden...
fin innebörd!!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

SylviaPlath
SylviaPlath