Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack ni alla som läser mig då och då, utan vilka livet skulle ha kunnat vara så mycket mer, jaa, mer alltså, tomt om en säger. Här kommer veckans lista med förtäckta namn på alla er som hava läst mig.


Tack för eder uppmärksamhet, tjära läsare









Andrea Aktersnurra
Andreas Hetsporre
Aurora Sporrealice
Beata Havreflinga
Beatrice Mangelstone
Claes Efterdetting
Cleopatra Ögonbindle
Dantelio Buteljtextus
Donnatello Svarvhus
Dyngsven MoPeder Bölja af Vågkam
Ejdär Hafsfåglen
Eva Mackapär-Svinskjul
Finn Migi Soffdijevulen
Fjodor Technicovskij
Furudurr Schvänghjul
Fylltratt Bilratt
GoDafton O Godhcvellj
Gregoritj
Half-Dan Öltunna
Helena Fulschnygg
Hyggliga Jungfrun fra Boj
Illern som kördes iväg
Inez Chateau
Jag var skön en gång o ung
Jovialisk Schöntunga
Jungman Hansson
Kerstin af Dojja
Kristian Självsvåldigg
Lanterna Illovlig
Lilja Kavaj
Löjan som svorfongad lax
Magenta Mullbencc
Magnetha Ståhl-Strimmla
Mio Lekhschtugga
Morena Fett-Ghama
Naima Schörbjugg
Nicholas af Clettring
Nirvana Reclaima
Oljana Busvissling
Ottilia Otillgengling
Paganina Drunkning
Philodor Marschkänga af Dymling
Punthos Raggarbhil
Qamaxel Döverliggare
Qvinn-Tuss Parlabell
Qymlingen som rymlingen
Rialto Ryggtavla
Ronja Röjardotter
Ruth Rökslingha
Sonja Skoskaf
Stephen Tjingeling
Tiadem Channelbulle
Tomas Torrspole
Trofast Utedass
Uling Fuhling-Druling
Ursula Pianotämjare
Varsamt Handlag
Viola Pianola
Vofflan dryper av lust
Wille ligga nontillast
WinglePetter Hängfluss
Xaviar Caviar FreschFish
Ynnest Vrakspillra
Yvette Skrikblåsa
Yxtvingad Vett-Hvilling
Zebra Djungeltrumma
Zeerbert Stollstrimma
Zondotter Soccerrink
Åda Skomakarlåda
Åke Åkersorck
Åsa-Petra Caviartub
Äckel-Peckel Styggelse
Ängapigan Slipstvång
Ätra-Bätra Svingsnygge
Ödesmättade fågelvingar
Önskedröm som gick i stööp
Öxelman Bänkpräst




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-04 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP