Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel



Du säger att du inte har bett om att bli född!
Du säger att du inte har bett om att leva, i denna värld!
Du säger att du bara vill dö och komma till en bättre värld!
Men jag ber dig stanna kvar hos mig för om det finns en gud
så valde han dig, för att du var hans speciella ängel!
En ängel som du är för mig!




Fri vers av Annnsi
Läst 495 gånger
Publicerad 2005-05-04 10:29



Bookmark and Share


  David olsson
Vacker skrivet helt otroligt bra.saknar dej älskling puss puss
2005-05-05

  Mallizzz
Jag tänker på Dig när jag läser den här dikten! Jättefin och intelligent skriven!
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Annnsi
Annnsi