Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskar en som jag aldrig älskat förr...


DET GÖR ONT ATT VARA KÄR


Det är något som sliter i magen,
något som inte vill vara där...
Men jag håller det kvar...
Hur vet jag inte!

Vet bara att jag vill få den att
stanna där och må bra...
Så bra så att jag kan leva ett
vardagsliv så smärtfritt som möjligt.

Men längtan jag känner gör
ont...men ger mig även en
underbar känsla om samhörighet
och om att vara älskad!

Men varför ska det slita så i magen?
Att vara kär ska ju vara så underbart!
ALLT är underbart bara jag är med DIG,
men utan dig gör det ont!




Övriga genrer av billan
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-05 19:21



Bookmark and Share


    stellaa
underbar dikt, snacka om att du beskriver denna jobbiga känsla bra!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

billan
billan