Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag blir gammal.

Från en liten blomma till en stor växt.
Jag ska växa till en bra växt, inte farlig.
Jag ska resa mig upp o blir ett träd, ett träd högt över stegen från marken av människor som inte är lika stolta som mig.

Mina blad ska vara olik andra träd, för när jag växer, så ska jag växa till någon speciell.
Blåa blad kanske? Bara för att himlen är blå.
Blåa blad som växlas till svarta blad på kvällen som himlen då...


- Hakar




Fri vers av Haakar
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-11-05 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haakar