Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min krigare

Du var min krigare
Misslyckades du var det bara att gå vidare
Du var krigarens kung
Ändå var du så ung

Du påminde om en Akilles, du var lika kall
Du var helt enkelt iskall
Det älskade jag dig för
Jag var alltid rädd för att dig förlora

Utan mig hade du ingenting
Inte ens någonting
Ändå gjorde du mig illa
Då kändes det som om tiden stod stilla

Ingen vågade dig säga emot
Du kunde få alla att vända sig din fiende mot
Bara jag var din ögonsten
Utan tvekan var du hård som en sten

Där du fick glida
Fick dina offer lida
Alla stod vid din sida
Ditt sätt att vara
Gjorde dina vänner sårbara

Sedan fick du dina vänner att försvinna
Allt du ville var att vinna
Jag kunde känna din smärta
Den kom ifrån ditt hjärta

Beklagar, jag var också tvungen
Håll huvudet högt uppe och ta igen
Dig kommer jag aldrig att glömma
Min krigare, tro inte att du får din stolthet tillbaka, du kan vidare drömma.




Fri vers av miss secret
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-06 00:35



Bookmark and Share


  catwoman
Fortsätt och skriva, Åsa. <3
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

miss secret