Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet

Det finns en plats där tiden tycks stå stilla
där ordet \"bråttom\" inte finns
Den platsen kallas lugnet
och först är alla där
Men sen flyttar man till stressen
och hittar inte tillbaka
Lugnet blir ett minne
och man tänker
Kanske det bara var en dröm?




Fri vers av Thessie
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-05-04 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thessie