Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIC inspirerade mig till den här texten att lära sig att tycka om sig själv är måhända int helt lätt, det kan ta tid, kanske hela livet, i blandad tro och tvivel på sig själv, men det är värt att prova på


Andra kommer att lägga märke till dig










Om jag känner mig liten och grå,
tråkig och av underhållningsvärde noll
då kommer förstås andra
att lägga märke till det och agera därefter

om jag däremot visar upp
att jag har ett eget liv,
vilket jag lever i med aptit, liv och i
olika känslostämningar, nyanser och skiftningar,
att jag har lätt till skratt
då kommer förstås andra
att lägga märke därtill och agera därefter




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-06 11:31



Bookmark and Share


  aol
ser du godhet och
vänlighet i en annan människas ansikte
är ju det ett yttre vittnesmål om att man
själv inners inne är likadan,
2012-11-27

  Ronny Berk
människan är mångsidig; det har vi alla säkert lagt märke till...
2007-11-06

  Effell
Det här är ju sant, hur mycket det än bär emot att erkänna det för en bitter och förgrämd gammal cyniker som mig.
*Kollar* Jag har faktiskt inget av lodjuret bland mina bokmärken ser jag nu. Det avgör saken. Detta blir bokmärkt.
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP