Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag famlar

Jag famlar efter en tanke,
vilken som helst,
för att ha något
att hålla mig i

men allt blir så smått,
enfaldigt,
så fegt...

Det bästa vore
att som en ilandspolad manet,
ligga och skvalpa
i strandkanten




Fri vers av Jan-Olof Sandgren
Läst 352 gånger
Publicerad 2007-11-06 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan-Olof Sandgren
Jan-Olof Sandgren