Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag föll isär förra veckan. jag försöker plocka upp bitarna av mitt trasiga jag...


Falla isär

sönder
jag föll sönder i måndags
trasiga små bitar letade sig ut på golvet
flöt som en söndrig massa
kunde inte andas
igenproppad hals
ont i hjärtat
så obeskrivligt ont
som om någon kramat det
och blodet rann genom mina händer
en kort lycka
blir ett satans helvete
en sanning
blir en lögn
allt jag ville
var att du skulle komma förbi
och plocka upp
de trasiga bitarna
på golvet
och laga mig
med ditt klister





Fri vers av Linuxtjej
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linuxtjej
Linuxtjej