Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns mycket som gäller tankar....


Tankar (2)

Tankar kommer
och går....
ibland man
de ej alltid förstår....

Tankar kan vara både
lätta och tunga....

dom finns för
både gamla och unga....

Tankar som är
positiva är
mycket värt....

har vi nog
alla oss lärt....


Sajo




Fri vers av sajo
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-11-07 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo