Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grogg


Din kram värmer lika mycket som en Lorangagrogg
den senare har längre verkan




Fri vers av tower4
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-05-04 22:39



Bookmark and Share


  Dagg
Sorgligt... eller? Kan inte bestämma mig... beror kanske på hur man ser det?
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

tower4