Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novemberfåglar

 

novemberfåglar;

eftermiddagen mörknar

väcker min vinter

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 672 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-07 18:09



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Njutbar läsning!
2007-11-07

  Markattan
Kan bara hålla med nedanstående,
det här är en snygg haiku.
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP