Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

målet

Man vaknar varje dag och tänker; vad ska hända idag?
ska något förändras? ska man komma ett steg närmare?
ett steg närmare målet...

Men det gör man aldrig..för målet vill man ha kvar..
vad ska man leva för annars?

Jag vill leva och dela en stor del med dig...
Vill att vi strävar åt samma håll....
Åt ett håll som kan ha många stigar.
Och alla stigar har sin egen hemlighet
och sitt eget äventyr.

De vill jag dela med dig...




Övriga genrer av billan
Läst 278 gånger
Publicerad 2007-11-08 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billan
billan