Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnekronan



Kropp av glädje
gjuter blod
i ett hav
av röster
Gud är god

Vilka lyssna
Vilka vet

Toner
styr oss alla
med sitt mod




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-11-08 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP