Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför ska allting ändras för?!

mina tankar går till dig hela tiden,
det går inte en enda minut att jag inte tänker på dig!
Tycker om dig av hela mitt hjärta.
jag förstår verkligen inte varför det har blivit såhär det är bara knas :/
jag vill verkligen inte ha det såhär,
jag vill ha det som det va innan.
Du har ett hjärta utav guld, låt det va så!
Om det nu tvunget ska vara såhär så sätt en kedja runt ditt hjärta och låt mig stanna där,
det är min plats i livet, min plats är i ditt hjärta.
och så kommer det alltid att vara.
En dag ska jag komma med nycklen och öppna upp det!


Önskar bara att det va som innan :/


Kärleken är som ett barn, kan du leka får du sällskap, slår du blir du ensam.




Fri vers av ErikaC
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ErikaC