Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flera tankar slutsats korrekt

hägrar någon, hägrar något
jag kan tänka mig att använda våld mot ditt sätt
du dräper, jag dödar
jag viskar, du gapar
grädde på moset och sylt på soffan
den var ny
soffan
jag är rädd
om den
för rädd
av mig




Fri vers av Klonk
Läst 555 gånger
Publicerad 2005-05-05 02:43



Bookmark and Share


  Dagg
Vet inte riktigt vad jag ska säga... men jag gillar den! Gillar... formen... på något sätt...
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Klonk