Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig

Jag drömmer
Kan inte sluta
Jag tänker
Jag saknar

Och ingen verkar förstå

Jag saknar din skönhet
Den spruckna betongen
Lyftkranar i gul metall
Jag saknar regnet
Träden

Alla dessa träd

Aldrig har jag någonstans känt mig så hemma
som då

Ingen förstår
"Jaja, släpp det där nu"
Vaknar upp ur tanken
Och befinner mig på ett dystert tåg mot Mörby

Här är det kalla regnet inte varmt
Bara stelt och irriterat




Övriga genrer av Berlinette
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 23:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
man känner hur tåget dunkar fram, dunkelt - men bra.
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Berlinette