Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen och jag gråter

Himlen och jag gråter
Imorse kände jag mig som solsken
sen kom din syrliga kommentar
från ingenstans
Vatten




Fri vers av Berlinette
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-19 08:07



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Summan av taskigt morgonhumör förmodar jag!
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Berlinette