Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den feta slappa kossan!


Den feta slappa kossan
Ligger och pöser i sitt bås
Den drömmer om den goda skogsmossan
Och alla andra mål som aldrig kommer nås

Den feta kossan grubblar på
Den gamla suggan som i grannbåset stå
Dessa grymtningar den får höra
Plågar den feta kossans öra
Mu, säger kossan till sitt försvar
Men den gamla suggans öra är helt fyllt med var

Den feta slappa kon
Ligger nu i misär
Den tänker på alla don
som behövs göras här och där
Motivationen att börja
Att nu ta tag i allt detta göra
Blir aldrig annat än en enda sörja
Som ingen annan än hjärnan får höra

Nej, nu ska bestarna ned
Så att rosor blommar
Suggan lägger vi på en brasa ved
Ah, vilken underbart skön sommar!




Fri vers av LM
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-11-09 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LM