Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord för ord [älskling]

ett ord
det berör
(vacker)

två ord
det gör ont
(saknar dig)

tre ord
ger liv åt oss
(tycker om dig)

fyra ord
inger hopp
(jag bjuder på fika)

fem ord
komplicerar
(hej grabbar ska ni med?)

sex ord
lyckorus
(ska du med upp på te)

sju ord
somnar tryggt
(min säng har alltid plats för dig)

åtta ord
älskvärt
(i mina ögon är du alltid vackrast älskling)

nio ord
censurerat
(den natten var det du och jag och hemligheten)

tio ord
ord på ord
(en mening nog lång att förklar allt så enkelt, älskling)




Fri vers av äbba
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-09 21:34



Bookmark and Share


    Jojjan
Vad fint :) Gillar idén.
2008-05-26
  > Nästa text
< Föregående

äbba
äbba