Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenhelig

en förklädd diktator
inte konstigt att hela din omgivning går klädd i tvångströjor
vänd ögonen mot vinden för en gångs skull
jag orkar inte rätta dina särskrivningar längre, än mindre bokstavera
vi passerade bäst före-datumet för länge sedan
en svart plastbricka i födelsedagspresent




Fri vers av växelvarm
Läst 369 gånger
Publicerad 2005-05-05 15:27



Bookmark and Share


    Bror
Fantastiskt unik fantasi, men på ett jordiskt plan. Bugar :)
2005-05-09

  Dagg
Oj, ärligt och koncist. Mycket bra.
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm