Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stum

fågelsångare
kan du inte fastna här
som på myggtejp
medan jag målar ryggtavlor
och skrapar upp armarna
på paletten

fjärilar i håret
giftchock




Fri vers av växelvarm
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-05-05 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm