Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats blinda fläck

munnen full av glassplitter
luften full av föroreningar
det är så jag vill ha det
kom med mig, vi kan se hur föroreningarna sprider sig
ända tills solen vaknar och torkar smältvattnet i tårkanalerna
och världen spricker sönder
och vi skiljs åt av klagomuren

(jag vill aldrig ner igen)




Fri vers av växelvarm
Läst 312 gånger
Publicerad 2005-05-05 15:48



Bookmark and Share


  Evelina
"munnen full av glassplitter" härligt målande.
Förresten så tyckte jag att hela dikten var målande och vacker. Fastnar lätt för målande dikter. Kan bero på att jag inte är så bra på det själv eller så kan det bero på att det helt enkelt är så himla snyggt.
Men hur som helst så fastan jag för den här.
Bra skrivet!
2005-05-20
  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm