Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbördeskrig

Jag förlorade kriget mot mig själv igen
Låste alla portar och smalt ner nyckeln tillsammans med
tårarna som brände bakom ögonlocken
Utan ett ljud återinförde han diktaturstyret i mitt huvud
Jag är så svag
Jag blir en klängväxt
En parasit som klamrar sig fast vid det som en gång var
Borrar in mina naglar i hans rygg
Han är min livskälla




Fri vers av växelvarm
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-05-05 16:07



Bookmark and Share


    carimba
gripande text, med ett innehåll som öppet förmedlar starka känslor.

låste alla portar smalt ner nyckeln tillsammans med
tårarna som brände bakom ögonlocken

blir de ord som etsar sig fast, även om jag skulle vilja ha fler radbrytningar där.

en parasit som klamrar sig fast vid det som en gång var

här känns det som om du är medveten om att det egentligen är över och jag hoppas
att du en dag vinner kriget mot dig själv
2005-05-05

  stella
Så bra det här...gillar titeln speciellt,så är det verkligen där inne.Skickligt skrivet!
2005-05-05

  Dagg
Vet inte riktigt vad jag ska skriva...känner mig lite smått punkterad. Kanske för att jag kan känna igen mig.
2005-05-05
  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm