Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T-R-Ö-T-T i heeeela kroppen..... zzzzz....


Vi har haft kundevenemang på jobbet.
Trodde aldrig det kunde vara SÅ jobbigt att stå och gå
UTAN att sitta ner på över 9 timmar!!!
Benen är som cement, det värker i dem och fötterna känns
som om de är utkavlade... hmmm... simfötter!? *asg*

Idag blir det ingen långpromenad. Ska häcka i soffan och läsa.
Ska måla... om jag orkar stå vid staffliet... fotsulorna är ömma som fanken.

Trevlig helg, Poetvänner och Poetläsare :-)




Övriga genrer av AjBi
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-11-10 14:46



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Dina ord säger mycket: Benen är som cemenet och föttrena som utkavlade simfötter..
Pigga rader om trötthet!
Ingvar
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi