Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kvävas

du vänder ut och in på mitt inre
när du pratar så mörkt
när du väl fångat mig slänger du bort mig igen
igen, igen
jag orkar inte bära på din obeslutsamhet längre
mitt rädda motvindshjärta slår mer ostadigt
för varje felsteg jag tar




Fri vers av växelvarm
Läst 422 gånger
Publicerad 2005-05-05 19:18



Bookmark and Share


  Blodsekund
Vackert. dikten fångade mig =)
2005-06-24
  > Nästa text
< Föregående

växelvarm
växelvarm