Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har ingen komentar..


Säg ja!

Jag kan inte sluta tänka..
Jag vill att du ska se..
Att om du inte säger JA finns jag inte mer...




Övriga genrer av TeenAgeHeartBreak
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-11-10 18:14



Bookmark and Share


    söötsnö
gullig, kan tolkas på olika sätt=)
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

TeenAgeHeartBreak