Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon ska inte ta skit! Skriven till min kompis! snälla fatta du ska inte ta skit från honom!!!


Hon

Hon kan inte sluta lee..
Hon kan inte sluta tänka på ditt skratt..
Hon bara drömmer om dig varje natt..
Hon vill att du ska veta att detta inte bara är en dikt utan verklighetsbaserad på en flickas liv..
Hon ger dig allt men du kör upp med ett hånande skratt..
När Du behöver hennes hjälp finns hon där , sen när hon behöver dig som mest är du inte där..
Hon inser fakta och ska gå vidare..
Efter ett tag så misste du hennes leende...




Fri vers av TeenAgeHeartBreak
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-10 18:20



Bookmark and Share


  timjatrullsa
gillade denna starkt
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

TeenAgeHeartBreak