Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt

Dagarna går
Klockorna slutar slå.

En mors smekning tar slut.
Barnaskriken dör ut.

Tårar slutar rinna.
Elden slutar brinna.

Kärleken förgår,
endast minnen består.




Fri vers av Nightrain
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-11-10 23:10



Bookmark and Share


  equilibrium_
söt men sorglig ><
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Nightrain