Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väver ett band mellan solens strålar

Väver ett band mellan solens strålar

Målar himlen med fantasi

klär jorden med vår tid

leker bland stjärnor och planeter

leken känns evig

 

Banden slits och himlen bleknar

tiden räcker ej till

bleknar snart bort i en framtid som är vår

Leken bland stjärnor och planeter bleknar

väcker allvaret

önskar vi kunde stanna

Du är tvungen att ge dig av , jag här ensam kvar

Dansen mellan himel och jord

ett minne blott

vägen mot framtiden bringar ovisshet

för oss emot en verklighet

där vägen är lång

 

Minnena lämnar spår

i en värld som engång var vår




Fri vers av Ariam
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 10:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En så oerhört vacker dräkt du klätt dina ord i !
Berörs!
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam