Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en svunnen tid

efter alla år,
här jag nu står,

utanför din stuga,
röd med vita knutar,

det ser ensamt ut,
nu när allt är slut,

här du bott i hela ditt liv,
med alla dina katter och deras kiv,

jag ser rakt över vägen,
där smedjan ligger trägen,

bilar susar förbi,
en svunnen tid,

tänk att få bo,
med utedo,

låter inte skönt,
men det är inte lönt,

att säga nåt,
när man inte fått,

lärt sig nåt annat,
utan har låtit tiden stannat.


\"livsnjutaren\"




Fri vers av livsnjutaren
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 10:55



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ett finstämt och pricksäkert vykort från en lantlig idyll ...
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

livsnjutaren