Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man få en psykos av obesvarad kärlek?

Han stod där
väntade på galenskapen
det som får endorfiner
att utsöndras
(för vem?)


hettande kinder och
pulserande ådror, svettiga händer - nervös
(vem?)


gick på moln
gick på a-brunnar
brydde sig inte längre
inte rädd för döden, skulle dö lycklig nu - dödslycklig
(men vem då?!)


Han stod där
med röda kinder
lycklig
(MED VEM?!)


\"Det kunde ha varit du\" sa han
men det var nån annan
inte jag
(vem?)




Fri vers av hate
Läst 1186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 19:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om psykoser går det ätt läsa i läkarböcker, om kärlek kan du fråga människor i vardagen, barn, ungdomar och vuxna samt själv leta dig fram till svar av olika slag, finna att det är som regnet och solens skenbara värme, det är olika varje gång även om känslorna verkar vara som desamma
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

hate