Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verwandlung

förtrollningen är bruten
det smidda stålets ringar har brustit
min pennas blå streck genom världsrymden signalerar avsked
och dina heta läppar som dryper av fukt?

Aufwiedersehen, oder...
ein ewiges Abschied....

I asked her if she liked my voice
men hon tyckte mer om skummets röster
eller rosorna som växer nedanför mina fötter
und nichts bedeutet

Can´t you understand that my voice is nothing but my heart, searching yours
suchen Verwandlung in deinem Wasser?
Sökandes förlösning lämnar jag mitt jag och nedstiger i förvandlingens natt
i din navels andning mot kosmos




Fri vers av Osiris
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 21:16



Bookmark and Share


  Just Emotions
denna gillas skarpt!!! applåder*
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Osiris