Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten kärleksdikt till min Thomas


Finns inga ord

När jag ser på dig fylls mitt hjärta av
allt möjligt...
Av allt möjligt som man inte kan sätta
ord på...
För de orden är inte uppfunna än.

Om någon säger- Vad känner du?
Vad ska jag säga då?
Vilket av \"det\" som fyller mitt hjärta,
ska jag kunna beskriva utan ord?




Övriga genrer av billan
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-13 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

billan
billan