Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* ingen beskrivining... *


En bergodhalbanna med en massa frågor utan svar...

Den där svarta smärtan kan komma
Den där mörka smärtan som jag såå länge försökt fly ifrån
Allt som hänt har väckt smärtan
Känslan av svikenhet och sorg

Jag känner tårarna rinna och kajalen och mascaran som jag sminkat fast på mina ögon för att dölja smärtan
Den kletas sakta ner till svarta ränder från mina ögon
Det ser ut som smärtan skurit ut sina sår i mitt ansikte istället för i mitt hjärta

Smärtan syns för världen
Nu för första gången ser världen hur smärtan tagit tag om mig och mitt såkallade liv

Ibland älskar jag mitt liv och ibland hatar jag det över allt annat för alla smärtor som kommer med den
Varför får jag känna mig så oälskad ibland hur jag än försöker så funkar det aldrig
Inte i mitt liv
Det är inte tydligen en del i mitt liv
Men ibland kan jag älska mitt liv för att jag ändå får uppleva känslan av kärlek ett litet tag
Jag får smaka på känslan om ni förstår min tanke i det hela

Men så är ju mitt liv en ren bergodahlbanna bara en massa frågor utan svar




Fri vers av Hanna k.
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-05-06 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna k.
Hanna k.