Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ända sanna vännen.


Tanja <3

Du är en fenomen inga ord kan beskriva.du är ett under ingen kan tolka.
fann du mig,eller var det jag som fann dig?en ängel som föddes till att vandra på dena falska och mörka jord.Men du är den ända som ger männskligheten hopp,den ända som skiner.jag älskar dig mäst i värden sötnos.du är mer än jag förtjäner.domhär orden beskriver inte äns en femtedel av min kärlek,vännen.Du är Oordbeskrivlig.Vart har du gömt dina vingar?Om du försvinner,tar jag mitt liv,du är den jag lever för.Utan dig kommer livet bli ´för svart!Du är det ända brinnande ljuset för mig,min ledsjärna.om du slockanr kommer jag vara vilse och inte hitta hem igen!du torkar mina tårar,tanja.jag är dig evigt tacksam över att du finns.jag behöver ingen mat,inget vatten,ingen värme,ingenting,bara dig!Du är min livskraft.Evig Vännskap är dom två ord jag gillar mäst,för dom klär dig så mycket.Dina ord har en läkande kraft som får mina djupaste sår i hjärtat att repareras.Du är mitt allt,vännen.




Fri vers av Zoe
Läst 271 gånger
Publicerad 2007-11-12 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zoe
Zoe