Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du.


Ge mig stillhet

 

som tvättmedel

jag är allergisk mot

jag vill lukta

en gång till

 

på den underbara

parfymen

 

även om den svider

på min hud

borrar ner ansiktet

i den lena handuken

som är ditt varma bröst

 

svidande mot min kind

luktar jag en gång till




Fri vers av Plumflower
Läst 657 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 23:55



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Oh jag vältrar mig i texten tamigfan och varför ser ingen annan, det här är suveränt, wooohoo! Fasen vill byta titel, Ge mig Feber/ Utslag/Rodnad/Kli vafan oh igen :))
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower