Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föraktare o profitörer och skadeglädjens själar är inget jag älskar


Ett liv utan liv



Att leva på andra
Att leva genom andras olycka
För att få liv
Det är inget liv
Att leva utan liv, det går inte
Ändå finns det så många som gör det
Av rädsla att dö
Som livlös

Text:Björn Granqvist 2006-09-24
©




Fri vers av Björn Granqvist
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 01:02



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Jättebra skrivet!
2007-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Granqvist