Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vi borde lära oss av naturen innan vi förstör mer


Kontra



Jag tittar upp mot molnen dom smeker fram

Det är harmoni för ögat

Dom går i varandra utan våld

Molnen tycker om varandra

Varför kan vi inte göra så i våran värld

Kärlek och kramar i en lycklig färd

För vi kan inte enas

Tänk på livet från början till dess slut

Slippa den här världen som är sjuk

Kärlek skapar lycka våld skapar hat

Det är kärlek vi behöver

Växterna lever i harmoni

Dom accepterar varandra

Det gör inte vi




Fri vers av Björn Granqvist
Läst 650 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-09 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Granqvist